06-52406846

50 Company

Over 50 Company

Wij zijn gespecialiseerd in het aan het werk helpen en houden van mensen tussen de 45 en 65 jaar. Onze aanpak is actief, praktisch, resultaat- en arbeidsmarktgericht. Met ons grote netwerk aan werkgevers en aandacht voor de arbeidsmarkt van morgen, zijn wij een pragmatisch loopbaanadvies- en bemiddelingsbureau voor ervaren werkzoekenden.
U kunt bij ons terecht als u een (andere) baan zoekt, maar ook als u advies wilt krijgen over uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt van morgen of wilt werken aan uw duurzame inzetbaarheid.

Aan het creëren en vergroten van kansen voor onze kandidaten op de arbeidsmarkt werken wij dagelijks met veel bevlogenheid en enthousiasme. Het team van 50 Company bestaat uit netwerkers die met veel energie deuren openen naar werkgevers. Ook vindt u arbeidsmarktkenners in ons team. Loopbaanadviseurs met veel verstand van de arbeidsmarkt, die u kunnen helpen met het vormgeven van de volgende stap in uw loopbaan.
50 Company richt zich op zowel werkgevers als werknemers.

Netwerkpartner

50 company is een actieve netwerkpartner die alles weet over de arbeidsmarkt voor 50 plussers. Tijdens veilig oversteken in je loopbaan verzorgen ze een workshop.