06-52406846

 

GEANNULEERD 

Veilig Oversteken in je Loopbaan 2020

 

 

Standhouders

 

 

Workshops

Gedurende de hele dag zijn er workshops te volgen. De workshops zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en sterker in je werk.  Handig voor je huidige werk, of bij jouw oriëntatie op ander werk. Zodra er meer bekend is zullen we de pagina updaten met de inhoud van de workshops. klik op het plusje achter de titel voor een uitgebreide omschrijving. 

 

Jij! Als ondernemer?

Jij als ondernemer gaat over persoonlijk ondernemerschap, gericht op jou als ondernemer. De rollen en competenties van de succesvolle ondernemer..

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Astrid van Hest van de Ondernemersacademie. 

Hoe krijg je grip op (werk)stress?

Heb je last van werkstress, dan is de kans groot dat dit niet alleen invloed heeft op het functioneren in je dagelijkse werk, maar ook op jouw persoonlijke leven, het leven dat je leidt naast je baan. Zou het daarom niet fijn zijn hierop meer grip te krijgen?

In deze korte workshop leg ik je uit wat er fysiek gebeurt en hoe je de eerste signalen kunt herkennen. Ook geef ik je een paar slimme technieken die je helpen om snel grip te krijgen op je gevoel. Door de eerste stresssignalen serieus te nemen en op te lossen, bouw je geen onnodige spanning op en kun je in plaats daarvan ontspannen en met een gezonde focus de dag vervolgen.

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Sabine Schouten van Drishti Coaching. 

Frisse Blik

Een FrisseBlik gesprek kan tijdens Veilig Oversteken. Dit is een één-op-één gesprek over je loopbaan. Jij bepaalt zelf de vraag, de loopbaancoach helpt je in een gesprek van 30 minuten op weg, zodat jij handvatten hebt waarmee je verder kan. 

 

 

 Deze FrisseBlikken worden verzorgd door diverse loopbaancoaches uit ons netwerk. 

Happy People = Happy Customers

‘Happy people, happy customers.’ Dit motto zet de toon voor HR van de Rabobank. Onze medewerkers bepalen ons succes.

 

 

 Deze workshop wordt verzorgd door Joke van Hees van de Rabobank 

Lef op de werkvloer

Iedereen kan lef hebben! Je moet je lef-spier alleen wél ontwikkelen. In deze vaardigheidstraining leer je het verschil tussen moed en lef. Leer je verschillende technieken rondom out-of-the-box denken en over het pitchen van jouw lef moment. kortom in deze training gaan we uit onze comfortzone en in onze impact-zone.

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Martinique Visser van Matchcare..

Hoe versterk je jouw duurzame inzetbaarheid?

Oftewel: hoe kun je fit en met plezier aan het werk blijven, nu én in de toekomst? 

Met behulp van een dialoogkaart krijg je in 5 stappen antwoord op deze vraag. Mooi meegenomen: je vergroot ook meteen jouw netwerk!

Na de workshop heb jij meer inzicht in jouw duurzame inzetbaarheid en weet jij welke eerste stap je kunt zetten naar een fitte en plezierige werktoekomst.

Deze Workshop wordt verzorgd door Maonon van Doorn adviseur loopbaan en duurzame inzetbaarheid bij USG Restart..

Wandelen naar Santiago

De wandeling naar Santiago de Compostella is bestemd voor iedereen die het “bestaande” wil loslaten en een nieuwe weg wil inslaan. Ongeveer drie weken wandelen kan zeer verrijkend en leerzaam zijn en veel nieuwe energie geven. De Camino uitlopen is het bewijs dat een nieuw avontuur kan slagen. Je zelfredzaamheid wordt vergroot en de kans dat je door mede wandelaars wordt geïnspireerd is groot.  Bij de SVB is ruim de helft van de Camino wandelaars een andere weg ingeslagen of  is opnieuw gaan studeren. Wil je meer weten? Lees dan hieronder meer over de initiatiefnemer of kom naar de workshop.

 

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Marc Verroen van de SVB

Verder na verlies

Krijg jij nog energie van je werk? Weet je al een tijd dat je huidige baan niet meer bij je past? Blijf je maar in rondjes draaien met de vragen: wat vind ik echt leuk om te doen en hoe vind ik de baan die bij mij past?

Iedereen krijgt te maken met het verlies van geliefde personen. Bij een ingrijpend verlies staat je leven stil en intussen draait de wereld ‘gewoon’ door. Terwijl niets meer gewoon is.

Hoe ga jij daar mee om? Rouw is een menselijke reactie. Het doel ervan is het verlies te integreren, zodat je verder kunt met leven en werken; verder met het gemis.

 

Op een luchtige manier haalt Trudy ten Have rouw uit de taboesfeer. Kijken, luisteren, doen en laten, ervaren… alles komt voorbij. Gun jezelf deze workshop!

 

De workshop is bedoeld voor werknemers met een persoonlijke verlieservaring.

 

 

Tot ziens!

 

 

Trudy ten Have 

 

 

  

 Deze Workshop wordt verzorgd door Trudy ten Have deskundige rouw en verlies van UWV

 

Workshop Werkgeluk; Hype of heel gewoon

Plezier hebben in je werk is voor heel veel Nederlanders niet het uitgangspunt. Doen wat je leuk vindt klinkt iets te zweverig wanneer er brood op de plank moet komen. Werkgeluk? Ja natuurlijk. Maar er moet toch ook gewoon gewerkt worden!

Uit onderzoek blijkt echter dat veel medewerkers helemaal geen voldoening (meer) uit hun werk halen. En dat is zonde! Want je brengt een groot deel van je leven door op de werkvloer. En dan kán het toch niet de bedoeling zijn dat je met tegenzin naar je werk gaat. Of het gevoel hebt dat je veel meer zou kunnen dan je doet. Organisaties waar medewerkers goed gemotiveerd zijn hebben over het algemeen een lager ziekte percentage en bereiken betere en vooral duurzame resultaten. Tijd dus om ook bij jouw organisatie de regie te pakken en meer geluk in je werk te creëren.

De workshop gaat over de ins and outs van werkgeluk. Wat betekent werkgeluk eigenlijk? Zijn er specifieke factoren die werkgeluk stimuleren? En, nog belangrijker, wat houdt werkgeluk tegen?

Voor wie: iedereen die nieuwsgierig is naar het belang van het stimuleren van meer werkplezier. Voor zichzelf, voor de eigen organisatie of vanuit zijn rol/functie.

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Frederique vande Heijde van de SVB

 

De route naar jouw droombaan

Krijg jij nog energie van je werk? Weet je al een tijd dat je huidige baan niet meer bij je past? Blijf je maar in rondjes draaien met de vragen: wat vind ik echt leuk om te doen en hoe vind ik de baan die bij mij past?

Wil je een antwoord op deze vragen? Kom dan naar de workshop ‘De Route naar jouw Droombaan’ en zet de eerste stap op weg naar die droombaan.

Ik ben Mirjam Wisselaar en zelf heb ik mijn droombaan gevonden. Ik begeleid mensen met een volgende stap in hun loopbaan. Zo bepalen we samen wat die volgende stap kan zijn en help ik met alles wat komt kijken bij het solliciteren.
Voor mij was het een lange weg om mijn droombaan te vinden, maar ik heb uiteindelijk met ondersteuning van een loopbaanadviseur werk gevonden dat heel goed bij me past, waardoor ik nu iedere dag fluitend aan het werk ga.

In deze workshop ga je ervaren hoe de route er naar jouw droombaan uitziet. En leer ik je uit welke stappen de route naar jouw droombaan bestaat.

Het wordt een interactieve sessie, waarin ik stukjes theorie en een paar oefeningen met elkaar afwissel.

Ik ontmoet je graag op 14 mei!

Hartelijke groet,
Mirjam Wisselaar 

 

Deze Workshop wordt verzorgt door Mirjam Wisselaar, zelfstandig loopbaanadviseur 

Werkgever, koester je talenten!

Autisme is hip en van termen als HSP/ADHD of ADD kijkt geen werkgever meer op. Maar hoe anders lijkt dat nog te zijn met de sticker Hoogbegaafdheid. Bij die term komen vooral de beelden omhoog van hoogopgeleid, slim, ambitieus, cognitief ingesteld, leergierig en presterend. En ook beelden van lastig, complex, te analytisch, sociaal onhandig, niet empathisch. Sowieso mogelijk slimmer dan jezelf. En dat vinden we niet fijn.

Eeuwig zonde. Want de bovenstaande beschrijving is slechts van toepassing op een kleine groep hoogbegaafden. Voor de grootste groep hoogbegaafden geldt, dat ze ontzettend veel talenten hebben waarvan maar een deel tot uiting komt in het werk wat ze doen. Omdat ze nooit de juiste diploma’s hebben behaald. Of vanuit hun hoge gevoeligheid moeite hebben met het systeem. Of omdat ze de kans niet krijgen.
Verborgen potentieel dus. Terwijl een hoogbegaafde werknemer zomaar DE oplossing kan zijn voor die moeilijk te vervullen vacatures binnen een organisatie.
 

In deze workshop geef ik een stukje ‘psycho educatie’ over hoogbegaafd zijn. Wat houdt dit precies in? Hoe herken je de hoogbegaafde? Wat kun je van een hoogbegaafde wel of niet verwachten en wat moet je als leidinggevende of collega wel of niet doen?

Voor wie: voor iedereen die meer wil weten over wat hoogbegaafdheid eigenlijk inhoudt en hoe je het verborgen potentieel van hoogbegaafden meer kunt benutten.
Je hoeft niet hoogbegaafd te zijn om deze workshop te volgen 😉

 

 

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Frederique van der Heijde, van FréderIQ 

 

Hoe word je een rode appel in een kist met groene ...en blijf je vooral jezelf.

.In deze workshop leer je hoe je jouw unieke persoonlijkheid en toegevoegde waarde kunt laten zien, bijvoorbeeld aan een potentiele werkgever. Je leert je te onderscheiden door aan te geven waar je van bent en wat jou kleur geeft en hoe je dat aantrekkelijk vertelt. Op jouw manier en in jouw taal

 

 

 

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Karen van der Mark van a.s.r.

 

De Loopbaansafari

Met deze workshop ga je op safari via  4 lodges meer over jezelf te weten komen. Waar zit jouw:

  • Olifant, met veel kracht goede samenwerking, en een ijzersterk geheugen
  • Neushoorn, wijs eenzaam, en humeurig
  • Buffel, met overvloed welvaart, kalmte en grote kracht.
  • Leeuw, sterk, trots en energiek. 

 

 

 

Deze Workshop wordt verzorgd door Erna Beekman van de Politie

 

Meet & Greet Trudy ten Have, deskundige rouw en verlies

Als Deskundige Verlies en Rouw begeleid ik mensen die met verlies te maken hebben en behoefte hebben aan een luisterend oor en/of advies. Managers geef ik advies over omgaan met rouw op de werkvloer. Verlies kan gaan over verlies van een geliefd persoon, werk, relatie etc. Verlieservaringen komen vaker voor dan je denkt.

 Tijdens de Meet & Greet kunnen werknemers, managers én HRM-adviseurs bij mij terecht: Stilstaan om weer verder te gaan!

 

 

Leren hoofd opruimen !

 

Hoofd opruimen helpt je om structuur aan te brengen en zo je stress te reduceren.

Je leert denkbeeldig je hoofd op te ruimen en informatie opnieuw een plek te geven in je hoofd. Hoe? Door te tekenen, onderwerpen te structuren plek en vrijgekomen ruimte schoon te maken. Eigenlijk net als wanneer je je kamer opruimt en bepaalt waar wat komt te staan en wat je weggooit.

 

Ervaar eigen regie door een opgeruimd hoofd! 

 

 

Deze workshop wordt verzorgd door Jennifer Hoogland, zelfstandig loopbaanadviseur

 

Workshop Netwerken

 

 Iedereen kent wel iemand. Dat is je netwerk. De kunst is om je netwerk goed in te zetten, keuzes hierin te maken, het te onderhouden en uit te breiden. Vertrouwen en wederkerigheid in een relatie opbouwen is belangrijk. Door duidelijk te zijn over wie je bent en wat je (niet) kunt toevoegen, komen de juiste mensen en projecten op je pad. In deze interactieve workshop krijg je tips. Wil je een opfriscursus in netwerken, meldt dan jezelf aan. 

 

 

 

 

 

 

Deze workshop wordt verzorgd door Sharon Baldew, MD adviseur bij de Politie

Perspectief op je loopbaan binnen een uur: zet oplossingsgerichte stappen

Neem eens een kijkje in je eigen toekomst. Wat zie je voor je. En wat betekent dat voor de stappen die je nu daarvoor moet zetten?

In dit uur stappen we letterlijk samen door jouw loopbaan. Je gaat bewegen en visualiseren. Twee bewezen methodieken die veel door topsporters wordt gebruikt om een doel te bereiken.

De opbrengt van deze workshop: een plan én nieuwe energie voor de volgende stap in je loopbaan.  

Inge van Erp is senior trainer en coach * talentontwikkelaar * zingende dagvoorzitter.

 

 

 

 

 

Deze workshop wordt verzorgd door Inge van Erp, Zelfstandig Coach

Op zoek naar een andere baan,inspireren werkt!

 

Wanneer loop jij warm voor een baan? Wat inspireert jou? Als je dat weet is het makkelijker zoeken naar de plek waar jij je als een vis in het water voelt. En andersom? Hoe inspireer jij je collega’s? Ook dat is belangrijk om te weten, immers dat is wat jij te bieden hebt in de samenwerking en in een team. In de workshop, ” Op zoek naar een andere baan, inspireren werkt!” die ik verzorg op de 24e mei gaan we daarmee aan de slag. Door gerichte oefeningen krijg je nieuwe inzichten waarmee je na de workshop verder aan de slag kan. Je bent van harte welkom.

 

Workshopleider Alice Peek is Loopbaan coach, trainer en werkgelukdeskundige en heeft ervaring in industriële omgevingen, financiële instellingen en semi-overheid. Betrokken, helder en resultaatgericht zijn de ingrediënten waarmee zij individuen en organisaties op een hoger plan brengt.

 

Humor is daarbij onmisbaar! Dat alles geeft haar energie en inspiratie. .

 

 Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en doe mee!

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze workshop wordt verzorgd door Alice Peek, Zelfstandig HR professional

 

Help ik krijg een assessment

In samenwerking met PI-company organiseert G4S een workshop over hoe je moet voorbereiden op een assessment.

 

Deze workshop wordt je aangeboden door G4S en PI-company.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze workshop wordt verzorgd door Alice Peek, Zelfstandig HR professional

 

Meedoen?

Je kan je via jouw  loopbaanadviseur aanmelden voor dit evenement

Het evenement Veilig oversteken is een samenwerking van deelnemende bedrijven aan het netwerk Mobiliteit Utrecht.