06-52406846

 

Werken aan je  persoonlijke ontwikkeling is altijd van belang, maar zeker als je tijdelijk thuis zit. Online zijn er tal van mogelijkheden, die je kunnen helpen om erachter te komen wie je bent, waar je sterk en bent en waar je sterker in kan worden. Een aantal deelnemers van Mobiliteit Utrecht bieden op dit moment gratis hun webinars aan. 

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie.

 

Werkplanet

Matchcare heeft de online dienstverlening voor Mobiliteit Utrecht opengesteld. Via het platform krijg je inzicht in je talent, je ontwikkleing en hoe je deze in kan zetten voor de arbeidsmarkt. 

Risesmart

Randstad RiseSmart biedt een webinar video solliciteren aan. Met tips en tricks hoe jij het verschil kan maken als je via een webcam gaat solliciteren.

Focus

Just Focus, juist nu op je loopbaan. Focus biedt online begeleiding die je helpen om keuzes te maken.  Wat is jouw arbeidsmarkt positie, en hoe verstevig je deze. 

Ondernemen

Baazz biedt de webinar succesvol ondernemen tijdens de coronacrisis aan. Hoe zorg je voor creatieve oplossingen in deze moeilijke tijd. 

Testen

Via 123test zijn diverse testen te vinden die handig zijn voor je loopbaan. Van assessments tot iq testen. Een groot deel is kostenloos.

Werk.nl

De werkzoekenden portal werk.nl van UWV biedt veel nuttige informatie om werk te vinden en te groeien in je zoekproces. 

Kantelen

Reina Janssen is als loopbaancaoch deelnemer van Mobiliteit Utrecht. Tegen een gereduceerd tarief biedt ze de workshop Kantelen in werk aan. 

JobOn

JobOn is de nieuwe naam voor de werkzoekende community de Broekriem. JobOn biedt inspiratie en training van en voor alle thuisblijvers. 

Frisse Blik

Een team van loopbaanprofessionals uit het netwerk biedt kostenloos online loopbaangesprekken aan. 

Lab of Life

Behoefte aan meer overzicht en energie? The Lab of Life biedt op dit moment een gratis, live en online training aan die je kan helpen. Kijk voor beschikbaarheid op de website.

Mijn Skill Paspoort

Groeien op basis van inzicht hoe goed je al bent. Ontwikkelen op de manier die voor jou het beste past, met een coach, e-learning,  training of met feedback en gewoon zelf aan de slag. Het start met inzicht in jezelf.