06-52406846

 

Vitaal Ontwikkelen in je Loopbaan

Loopbaanprofessional

Als Loopbaanprofessional is het interessant om te weten welke kansen er zijn bij andere organisaties. Het netwerk Mobiliteit Utrecht gaat met enige regelmaat op bedrijfsbezoek. Zo kan je erachter komen welke banen bij welke bedrijven zijn. Hieronder vind je de verslagen van de bedrijfsbezoeken die zijn afgelegd   

Werkzoekend

Bij sommige bezoeken is ook ruimte om werkzoekenden mee te laten gaan. Zo kan je zelf nagaan, of de functie en de sfeer van het bedrijf bij je past. Hieronder vind je de verslagen van de bedrijfsbezoeken, die ook een goede indruk geven van de kansen. Jouw loopbaanadviseur kan ervoor zorgen dat je een introductie krijgt bij deze bedrijven. 

Werken in een gevangenis

Dienst jusitiele inrichtingen beidt kansen op dievrse niveau’s. Voor gevangenisbewaarder zijn er trajecten die leren en werken combineren. Daarnaast worden er ict’ers en coaches gezocht.

 

UMCU

Bij het Universitair Medisch Centrum denk je vooral aan banen in de zorg, toch zijn er ook duizenden functies in de ondersteunende functie. Zo is er een restaurant in eigen beheer,  zijn er logistieke functies, en worden er high tech medische instrumenten gemaakt. 

 

Onderwijs

In het onderwijs in Utrecht zijn diverse kansen om je als zij-instromer te ontwikkelen naar het docent schap. Zowel in het basisi onderwijs, als in het voortgezet enonderw én het MBO zijn leraren nodig.