06-52406846

Leeuwendaal

Presteer jij elke dag op de toppen van je kunnen? 
Organisatieadviesbureau Leeuwendaal mobiliseert mensen en optimaliseert organisaties. We hebben alle benodigde HR expertise in huis en richten ons voornamelijk op het publieke domein (zorg, onderwijs en overheid), en sinds 2017 met zusterorganisatie Higher & company op de private sector.

Sinds kort heeft Leeuwendaal een partnership gesloten met het Amerikaanse research en consultancy bedrijf Gallup voor de toepassing en ondersteuning van de Clifton Strengths op de Nederlandse markt. Vanuit een positief waarderende benadering helpen wij mensen, teams en organisaties hun strengths te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Zo is het onze passie om mensen te begeleiden naar werk dat bij hen past, omdat ze er goed in zijn en energie van krijgen (‘strenghts-based’) en dat hen vanuit arbeidsmarktontwikkelingen ook toekomstperspectief biedt. Het draait bij ons om gedrag én hoe jij jouw eigen unieke strengths kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.

 

Netwerkpartner

Wij zijn aangesloten bij Mobiliteit Utrecht om met netwerkpartners kennis en ervaring uit te wisselen over ons vakgebied, goed op de hoogte te blijven van regionale ontwikkelingen en elkaars expertise te benutten om samen vraagstukken aan te pakken.