06-52406846

FrederIQ

Mensen dichtbij hun eigen identiteit brengen, dat is de kracht van FréderIQ

Hoogbegaafde medewerkers beschikken over een schat aan (verborgen) potentieel. Met hun intelligentie, creativiteit en loyaliteit zijn deze medewerkers vaak op veel plekken (snel) inzetbaar. Grote kans dat er ook binnen uw organisatie één of meerdere hoogbegaafde medewerkers werken.
Maar heeft u die in kaart? En weet u hoe u het best met deze medewerkers om kunt gaan?
Hoogbegaafde medewerkers ondervinden vaak (onterecht) problemen op de werkvloer of in contact met leidinggevenden en/of collega’s. Bijvoorbeeld bij het accepteren van autoriteit of op een constructieve manier omgaan met feedback. Of omdat ze snel hun interesse verliezen en ongeduldig worden wanneer anderen niet zo snel kunnen schakelen.

Om het (verborgen) potentieel van uw hoogbegaafde medewerker op een goede manier te benutten is het allereerst belangrijk dat u binnen uw organisatie hoogbegaafdheid (h)erkent. Om van daaruit te kunnen bepalen op welke manier de talenten van deze medewerker(s) inzetbaar zijn binnen uw organisatie. Vanuit jarenlange ervaring op gebied van HR & mobiliteit en de specialisatie coaching Hoogbegaafdheid is FréderIQ hiervoor uw aangewezen gesprekspartner.

Over de samenwerking

FréderIQ is aangesloten bij MU omdat we ervan overtuigd zijn dat je door het investeren in contact met anderen, sneller iets kunt bereiken. Of dit nu gaat om doelen in werk of privé. Als je veel mensen kent is de kans gewoon groter dat je vindt wat je zoekt. Verder vinden we het uitermate belangrijk om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied. De bijeenkomsten van MU bieden dat. Zelf hebben we ook veel te bieden als het gaat om de thema’s duurzame inzetbaarheid & mobiliteit. Helemaal vanuit onze specialisatie: coaching voor hoogbegaafde werknemers. Deelname aan MU betekent voor ons dus een waardevol samenspel van kennis delen; halen en brengen!