06-52406846

BaazZ

Wil jij weer fluitend naar je werk?

Is starten als ondernemer jouw droom? Wil jij onderzoeken of het ondernemerschap bij jou past? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ondernemersgeluk is voor gemotiveerde mensen altijd te vinden. Als je hulp kunt gebruiken bij het concreet maken van je ideeën, dan ben je bij BaazZ aan het juiste adres. Onze kracht is dat wij jou bij al je ondernemersplannen kunnen begeleiden. Baazz realiseert ondernemersdromen!

Tevens kan het ook zijn dat je twijfelt tussen het ondernemerschap en een nieuwe baan. Wij willen je graag verder helpen. Mocht het ondernemerschap niet bij je passen hebben wij ervaren professionals in dienst die jou helpen bij het vinden van jouw werkgeluk, een andere baan. Dus onderneming of loopbaan? Met Baazz vind jij jouw werkgeluk!

Over Baazz en de verbinding met Mobiliteit Utrecht

Mobiliteit Utrecht is een open, toegankelijke en constructieve netwerkorganisatie waarbij de thema’s Duurzame Inzetbaarheid en Mobiliteit binnen organisaties veel besproken wordt. Kennis delen en ervaringen uitwisselen om elkaar te helpen deze thema’s succesvol op de kaart te zetten. Wat wij met BaazZ komen brengen is onze visie en ervaringen op het gebied van succesvol ondernemerschap en Duurzame Inzetbaarheid. 80% van de Nederlandse beroepsbevolking denkt wel eens na over het zelfstandig ondernemerschap. Uw medewerkers toch ook?

Als ambassadeur van het netwerk dragen we bij aan de groei van het netwerk door bedrijven in de regio Utrecht te benaderen voor deelname aan het netwerk. Tevens hebben we de huidige website gesponsord, omdat we ook op deze wijze een bijdrage willen leveren.