06-52406846

a.s.r.

Over a.s.r.

Mensen in beweging krijgen zodat ze langer, vitaler kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, daar werken wij hard aan. Daarom zorgen wij voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf continu te ontwikkelen. We bieden talentontwikkelingsprogramma’s, en medewerkers kunnen gebruik maken van een ruim aanbod aan vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. We leren van elkaar via mentortrajecten en leernetwerken. Daarnaast investeren we fors in duurzame inzetbaarheid, in de vorm van workshops, loopbaanadvies en loopbaantrajecten. Zo stimuleren we (interne) mobiliteit en faciliteren we flexibele en duurzame inzetbaarheid. Het uiteindelijke doel is dat jij zo lang mogelijk een zinvolle bijdrage kan leveren aan de arbeidsmarkt.

Want al zijn we een groot bedrijf en hebben we meerdere merken, bij ons gaat het niet alleen om de winst. Mensen verder helpen zodat ze door kunnen gaan: dat is wat ons drijft.

 

 

Netwerkpartner

a.s.r. Is een actieve netwerkpartner. in 2016 heeft a.s.r. een netwerkbijeenkomst verzorgt, en ze zijn erg betrokken bij het project zij-instroom onderwijs.