06-52406846

 

De rol als matcher

Matchtafel

De matchtafel is dé gelegenheid om kandidaten te pitchen bij organisaties uit het netwerk, om te oriënteren, voor een stage, detachering etc etc. De afgelopen jaren zijn er veel successen geboekt door de verschillende organisaties uit het netwerk. 

Hoe werkt de matchtafel

Tijdens de matchtafel zijn loopbaanadviseurs aanwezig die zelf met kandidaten aan de slag zijn. Iedere loopbaanadviseur mag twee kandidaten pitchen, hierop komen vanuit de andere aanwezige adviseurs voorstellen voor matches. Daarnaast zijn er soms intervisie vragen over bepaalde casuïstiek. Na een korte pauze is er nog ruimte om vacatures en interessante ontwikkelingen te bespreken. 

Alleen bedrijven

Er komen tijdens de matchtafel alleen bedrijven en organisaties die zélf verantwoordelijk zijn voor de kandidaat.  

Kandidaten

De loopbaanadviseur pitched een kandidaat. Kandidaten worden met verschillende redenen aangedragen. Het kan gaan om mobiliteit duurzame inzetbaarheid, een loopbaanvraag, of tweede spoor. De Kandidaat wordt vooraf door de loopbaanadviseur ingelicht. De Matchtafel is vertrouwelijk en informeel, zo ontstaat ruimte voor een open en eerlijke match. Als een kandidaat zichzelf wil pitchen is daar na overleg ruimte voor.