06-52406846

Werk(T)huis Start bewust de dag

16 June 2020

Werk(T)huis Start bewust de dag

De dag starten met fysiek activeren van zowel je hoofd, hart als buik creëert een groter lichaamsbewustzijn. Je ervaart meer energie door een betere balans in je lichaam.

Ik bied medewerkers en leidinggevenden een set oefeningen die je dagelijks kunt doen om je hoofd, hart en buik fysiek te activeren. Kost je 15-20 minuten als je de oefeningen kent!

Je lichaamshouding weerspiegelt je energiehuishouding, je innerlijke gemoedstoestand en je levenshouding. Bij de ene is het denken (HOOFD) het meest actief, de ander voelen (HART) en weer een ander handelen (BUIK). Soms een combinatie van twee waarbij de derde het minst wordt gebruikt. Zo verschilt het voor iedereen, met ieder zijn of haar eigen onbalans omdat je een deel te veel en weer een ander deel te weinig gebruikt. En onbalans kost energie, zowel fysiek als mentaal.

Digitale workshop Fysiek activeren van je lichaamszones hoofd, hart en buik. Het doel hiervan is dat je gevoel ontwikkelt in je lichaam en aandacht hebt voor je eigen balans. Dit maakt het verschil in proactief handelen en kansen zien óf belanden in spanning en stilstaan.

Resultaat: Vitale teams of afdelingen die met minder inspanning meer bereiken! Want hoofd staat voor visie, hart voor communicatie en buik voor resultaten.

Meer weten? Kijk op de website van Jennifer

Naar de site

Over Jennifer

Mijn vak en passie zijn mensen door coachen en trainen weer in balans te brengen om vitaal te kunnen leven! Mensen boeien mij al vanaf mijn kinds jaren. In mijn leidinggevende functies vond ik de persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen het leukst. Na meer dan 30 jaar werken in het bedrijfsleven besloot ik in 2014 uit dienst te gaan en mijn hart te volgen. zie jenniferhoogland.nl