Arbeidsmobiliteitcentrum & HR Werkgeversnetwerk van de regio Utrecht
E-mail adres  
Wachtwoord (?)
Of login met ...  
Deelnemen? Zoek je werk?
Home|Proeverij|Over Mobiliteitsnetwerk Utrecht|Voordeel voor werkgever|Partnernetwerken|Contact
Vacatures & Stages   Workshops & Trainingen   HR Kennisnetwerk
 
 

CNV

Proeverij

Op 23 januari organiseert Mobiliteit Utrecht samen met CNV en VNO-NCW een proeverij van workshops. Een aantal deelnemende MU leverancier bieden korte workshops aan om te laten zien wat zij in huis hebben. Zo kun je zelf een keer proeven wat er in het netwerk aangeboden wordt voor de kandidaten van de deelnemers van MU.

De Indeling

 

 

De Workshops

 

Een energieke afsluiting! De laatste workshop van de dag gaat energie opleveren…. en omzet!BaazZ is specialist in het begeleiden van startende ondernemers. We nemen je graag mee in onze aanpak, om met succesvolle (online) marketingactiviteiten meer omzet te genereren.

De Baazz’is voor succesvol ondernemen van B tot Z.

Meer informatie: www.baazz.nl

 

De arbeidsmarkt is volop in beweging, ook in de regio Utrecht. Banen van nu zien er over pakweg vijf jaar, misschien heel anders uit. En jouw organisatie beweegt mee. Hoe ondersteun jij je medewerkers in deze beweging? Hoe zorg je dat ze gemotiveerd en fit blijven? Maar vooral: hoe pak je samen met je werknemers die handschoen op? De Loopbaanvoucher haalt de financiële drempel in ieder geval weg.  

Meer informatie: www.jijblijftbij.nl

 

Fallenstein 

Wie op zoek is naar een visie op het terrein van executive search gericht op HBO-ers, Academici en Professionals, is bij Fallenstein Executive Search aan het goede adres. Wij delen onze visie graag met u, zodat u de competitie met een voorsprong in kunt gaan. De geheimen van de zoektocht naar het talent van morgen worden door Fallenstein ontrafelt.

Meer informatie: www.fallenstein-executivesearch.com

 

focus

Focus richt zich op duurzame inzetbaarheid van werknemers. Een optimale verbinding tussen mens, werk en organisatie leidt tot grote betrokkenheid van werknemers en betere resultaten. Wij bieden innovatieve programma's voor premobiliteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, reorganisaties en mobiliteit. Focus verzorgt de workshop “Fit de winter door”.

Meer informatie: www.focusnederland.nl

 

start

USG Restart verzorgt de workshop slimmer solliciteren. Restart heeft tot doel om mensen op de juiste plek te krijgen. Uiteraard in niet zomaar een baan, maar in dé baan die hem of haar op het lijf geschreven is. Bijvoorbeeld als je dreigt je baan te verliezen, je (langdurig) werkloos bent of als je niet meer blij bent met je huidige functie.

Meer informatie: www.startpeople.nl

 

ccc

De eerste stap richting levens- en of werkgeluk. De coach van Crystal Clear Coaching kan je helpen jouw doelen te formuleren en deze stap voor stap ook daadwerkelijk te bereiken. Maak de weg vrij om jouw potentieel verder te ontwikkelen waardoor je optimaler kan functioneren en genieten in je werk en dagelijkse leven. Is het tijd uit het ronddraaiende kringetje te stappen, te stoppen met piekeren en tot actie over te gaan.

Meer informatie: www.crystalclearcoaching.nl

 

Mirjam Wisselaar verzorgt het loopbaanspel. Wisselaar Loopbaanadvies verzorgt Loopbaanbegeleiding met handige en concrete tools waarmee je actief een passende nieuwe richting in kunt slaan, dat is de + van Wisselaar Loopbaanadvies. Met verschillende programma’s zoals “fluitend naar je werk”, “aan de bak” en “weten wat je wilt” zijn er leuke programma’s te volgen.  

Meer informatie: https://www.wisselaarloopbaanadvies.nl/

 

 50

50 Company is het  loopbaancentrum voor 50-plussers. Gespecialiseerd in het naar werk begeleiden van mensen tussen de 45 en 65 jaar. Onze aanpak is actief, praktisch, resultaat- en arbeidsmarktgericht. Een groot netwerk aan werkgevers en de nadruk op actieve bemiddeling van kandidaten, een pragmatisch bemiddelingsbureau voor ervaren werkzoekenden.

Meer weten: www.50company.nl

 

kbs

KBS Advocaten organiseert de proeverij "het klimaat voor de ZZP'er in 2018" waarin ze dieper ingaan op de juridische kant van het contracteren met en als zzp-ers en de in het regeerakkoord aangerkondigde veranderingen. KBS advocaten hebben bijzondere expertise van álle arbeidsrechtelijke kwesties. Specifieke kennis waardoor zij niet alleen problemen snel en vakkundig kunnen oplossen, ze proberen ze vooral te voorkomen. Door tijdige en juiste advisering en door pro-actief mee te denken met de cliënten.

Meer informatie: www.kbsadvocaten.nl

 

beste indruk 

Pitchen, daar weet “je Beste Indruk” alles van. Uw medewerkers zijn uw belangrijkste troef. U wilt natuurlijk dat ze zichzelf ontwikkelen zodat ze nog beter worden in hun vak. Bovendien wilt u ze graag laten zien dat u ze waardeert. Met een training van Je Beste Indruk maakt u van uw medewerkers échte presentatiehelden. Zij verzorgen onze inhouse trainingen en 1:1 coaching sessies altijd op maat, en geven een voorproefje tijdens de proverij.

Meer informatie:www.jebesteindruk.nl

 

Alice 

Vind je het lastig om keuzes te maken? Heb je moeite om je eigen doelen te halen? Wil je anderen beter begrijpen? Kom dan kennismaken met het schildenmodel. Een eenvoudig mode, interne opstelling, die zorgt dat je jezelf en anderen beter begrijpt.

Zo kan je makkelijker en effectiever communiceren en wordt je in begeleiding en advisering van anderen waardevoller. In de proeverij geeft Alice een kijkje in de keuken.

Meer informatie: www.alicepeek.nl

 

randstad

Deze Workshop geeft antwoord op de vraag: Hoe presenteer ik mezelf succesvol en maak ik verbinding met mijn doelgroep? Jezelf sterk en onderscheidend neerzetten begint met inzage in jouw kwaliteiten, jouw persoon maar zeker ook met hoe je overkomt, in de eerste indruk, bij jouw omgeving. Kortom: jouw personal brand ​. Vervolgens leggen we de verbinding met de vraag: hoe wil ik overkomen? Op mijn interne collega's, ​klanten of het beroepsveld. En wat zou je kunnen doen om dit effect te bewerkstelligen.​

Meer informatie: www.randstad.nl

 

trainspot 

Trainspot Office Leercentrum biedt Microsoft Office trainingen aan op basis, gevorderden en expert-niveau. Alle Office-cursussen kunnen gevolgd worden in verschillende versies, precies afgestemd op de (toekomstige) werksituatie van de cursist. Met de blended learning-methode van Trainspot kan iedereen in zijn eigen tempo leren. Dat kan volledig via e-learning, of op locatie onder begeleiding van een docent. Een mix is ook mogelijk: deels leren via e-learning, en deels begeleid in een van de trainingscentra. Trainspot richt ook inhouse Office Leercentra in, zodat medewerkers op elk moment flexibel getraind kunnen worden, zonder reistijd.

Meer informatie: www.trainspot.nl

 

james

James is er voor alle werkende mensen in Nederland met vragen over hun loopbaan. Ook voor jouw kandidaat. Samen kijken we welke stap op dit moment past in je loopbaan en we helpen je die stap ook te zetten. Zit je de kandidaat goed op je plek? Wil hij, of zij een opleiding volgen? We helpen bij de juiste keuze en zoeken mee naar mogelijkheden om die stappen te bekostigen! Kortom: we zijn graag de partner in de loopbaan!

Meer informatie: www.jamesloopbaan.nl 

 

connectief

CNV Academie biedt een groot aanbod aan trainingen, advies en Partnerschappen op het gebied van medezeggenschap, vitaliteit en leidinggeven.  

De Academie richt zich op leden van (G)MR-en op scholen en op ondernemingsraden in de publieke sector. Daarnaast bieden we in company trainingen voor  teams en afdelingen in de publieke sector en individuele trainingen voor medewerkers in deze sectoren.

Meer informatie: www.cnvconnectief.nl

bab

Creëer je volgende baan is een Inspiratieworkshop. Als je kandidaten het zat zijn om afgewezen te worden met onduidelijke redenen, en het heft voor de volgende baan zelf in handen willen nemen. Met Baan Als Business krijg je een uniek en eenvoudig concept met 6 stappen. Daarmee leert je kandidaat om op de manier van een ondernemer de arbeidsmarkt te benaderen.

Meer informatie: www.baanalsbusiness.nl

 

comminz

Comminz is helder over uw medewerkers en hun mobiliteit. Comminz ondersteunt op dit gebied met Financieel Inzicht. Zowel voor de organisatie, als zeker voor de medewerker, is het belangrijk om de financiële consequenties van de veranderingen goed in te kunnen schatten. In deze proeverij geven ze een kort beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie: www.comminz.nl/

 

 
Agenda

18 Januari 2018

Matchtafel

15 Februari 2018

Matchtafel

  Volledige agenda
Nieuws

22 September 2017

Geslaagde Netwerkbijeenkomst MU / Politie

7 Juni 2017

Terugblik Netwerkbijeenkomst eelloo

  Meer nieuws
 
 
Alle deelnemers
 
 
Copyright|Disclaimer|Privacy statement