Netwerkbijeenkomst bij Matchcare

7 maart 2019

Netwerkbijeenkomst bij Matchcare

Netwerkbijeenkomst 7 maart 2019 van 12.30 tot 17.00

Deze dag organiseert Mobiliteit Utrecht samen met Matchcare de netwerkbijeenkomst met als thema: Verleid je medewerkers.

Tijdens de bijeenkomst staat het positief denken rondom duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen centraal.  Aan de hand van 3 praktijkvoorbeelden van ASR, KPN en de energiesector verleiden we jou om actief met dit thema in je eigen organisatie aan de slag te gaan. De netwerkbijeenkomst vindt dit keer plaats bij Matchcare, specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen.

Om de dag goed voor te bereiden en je de mogelijkheid te geven input te leveren en een actieve rol te spelen, word je de komende weken nog 4 maal benaderd. Houd je mailbox daarom goed in de gaten en bezoek onze website.

Programma

Op 7 maart worden er 3 succesvolle aanpakken gepresenteerd waarbij op een positieve manier mensen geactiveerd zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  • Casus 1: ASR – Maaike van de Laar en Fred Beemer vertellen waarom de afdeling In Beweging zo succesvol is.
  • Casus 2: KPN Consulting – Maarten Emons en Misja Bakx laten zien hoe je data inzet om strategisch personeelsplanning te vertalen naar de ontwikkeling van medewerkers
  • Casus 3: Energiesector – André van den Eventuin neemt je mee hoe in 2 jaar tijd 40% van de medewerkers binnen de energiesector aan de slag ging met duurzame inzetbaarheid

Zoals je gewend bent van MU is het programma interactief en gericht op kennisdeling. Uiteraard is er ook weer een felbegeerde prijs te winnen.

Locatie

Matchcare aan de Edisonbaan 14E in Nieuwegein is uitstekend te bereiken met het Openbaar Vervoer, fiets of met de auto.

Aanmelden

Aanmelden via info@mobiliteit-utrecht.nl of via de website.

Graag tot 7 maart aanstaande!