Netwerkbijeenkomst Belastingdienst

29 november 2018

Netwerkbijeenkomst Belastingdienst

Het is zover! We vinden het  leuk om je uit te nodigen voor onze netwerkbijeenkomst mobiliteit bij de Belastingdienst op donderdag 29 november in Rijkskantoor De Knoop aan de Croeselaan 14 in Utrecht. Wij zetten dan de deuren open en bieden je een inkijkje in onze huidige én toekomstige aanpak op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Rijkskantoor de Knoop is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je verlaat het station in Utrecht aan de Jaarbeurszijde en gaat naar links. Na ongeveer 100 meter vind je De Knoop aan je rechterhand (Mineurslaan 500).

13.00u             Inloop

13.30u             Opening – Jeroen Fleddérus, manager van het
Employability Center van de Belastingdienst

14.00u             Workshops

14.45u             Pauze

15.00u             Workshops

15.45u             Afsluiting

16.00u             Netwerkborrel

 

 

Video-solliciteren – Mariette Schouw

Soms zijn beelden krachtiger dan woorden. Video-solliciteren wordt steeds vaker ingezet als (pre)selectiemiddel en ook de Belastingdienst gaat er mee aan de slag. Mariette Schouw neemt je mee in deze ontwikkeling.

 

LinkedIn 2.0 – Ramona van den Berg

Onze LinkedIn-specialist neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LinkedIn. Hoe profileert een kandidaat zich het beste op dit medium en hoe kan een organisatie LinkedIn benutten voor een goede emloyerbranding-strategie? Ook krijg je een inkijkje hoe de Belastingdienst zijn beste talenten zoekt op LinkedIn

Deze netwerkbijeenkomst is alleen voor deelnemers van Mobiliteit Utrecht. Om deze dag bij te wonen kun je je aanmelden tot 16 november via  info@mobiliteit-utrecht.nl Let op: Je hebt alleen toegang als je vooraf bent aangemeld en een geldig legitimatiebewijs kunt tonen!