Midden Utrecht Werkt Door

Vragen over leerbanen en stages tijdens corona

Alle mbo-studenten kunnen dit schooljaar hun stage of leerbaan vervolgen of krijgen van school een alternatief aangeboden. Voor elke mbo-student is in het nieuwe schooljaar een stage of leerbaan beschikbaar. En voor iedere sector en regio maken onderwijs en bedrijfsleven een actieplan op maat. Dat is de ambitie van SBB’s actieplan voor stages en leerbanen.

Stages en leerplekken binnen uw bedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft  vragen en antwoorden over stages en leerwerkplekken in coronatijd verzameld.

Overzicht leerbanen en stageplaatsen

Ben je als student op zoek naar een nieuwe leerbaan of stageplaats? Of wilt u als werkgever graag gebruik maken van BBL-leerlingen en mbo-stagiaires? Stagemarkt.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Informatie over opleidingen en omscholing

Een leven lang leren en ontwikkelen!

Het Leerwerkloket Utrecht geeft scholings- en loopbaanadvies in de regio Utrecht Midden. Onze adviseurs weten hoe je leren en werken kunt combineren. Het Leerwerkloket brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar en is er voor iedereen: scholieren, werkzoekenden, werkenden en werkgevers. kijk op utrecht.lerenenwerken.nl